Over Kina’s Kitchen

He! Wat leuk dat je mijn keuken hebt gevonden in de wirwar van het wilde web. Ik ben Kina, de blogger achter Kina’s Kitchen. Zelf vind ik het heerlijk om about me pagina’s te lezen van een ander, maar over jezelf schrijven is weer een verhaal apart. Maar ik ga een poging wagen.

 

Me, my blog & I

 

Samen met mijn man en onze twee kindjes wonen we 5 hoog, in een flatje in me statsie Utrecht. Dit is altijd mijn thuisbasis geweest, afgezien van 7 maanden Boston, waar ik in een ver verleden stage heb gelopen. Naast de hectiek van het leven als jonge gezin, probeer ik naast mijn driedaagse baan ook uit te zoeken welke richting ik nou echt, echt, echt op wil in mijn werkende leven. Drie keer raden hoeveel tijd ik heb voor mijzelf met een rondrennende peuter en een olijke baby. Om toch een beetje tijd voor mijzelf op te eisen waag ik mij aan een blog. Verstandige keuze? Weet ik nog niet, maar ik vind het wel ontzettend motiverend! Ik kan hier namelijk allemaal dingen combineren, die ik leuk vind:

  • Experimenteren: recepten verzinnen

  • Koken: het lekkers opeten.

  • Fotograferen: een (van de vele) creatieve uitlaatklep.

  • Delen van informatie: mijn verhaal vertellen zonder dat ik hoef te praten tegen iemand specifiek (gewoon lekker in de rondte l*llen).

  • Geeky stuff: beetje rondspelen met website bouwen.